1403/4/4 دوشنبه
فرارسیدن عید سعید غدیرخم برهمگان مبارک
هجدهم ذی‌الحجه، سالروز فرارسیدن عید سعید اکبر، عید غدیر خم بر عموم مسلمانان جهان تبریک و تهنیت باد.

غدیر، سرچشمه‏‌ی همیشه جوشان ولایت است که از سینه‏‌ی تفتیده‏ی خم به جام محبت دوستداران پیامبر و خاندانش جاری است. غدیر، شایسته‏‌ی هر ثناست که وحی از او پیراست و محمد بدو آراست و اسلام از او برخاست. غدیر، تفسیر بدر و احد و شأن نزول صفین و نهروان است. بدر، عدالت می‌خواست؛ احد، شجاعت آرزو می‌کرد؛ خیبر تماشای صداقت را تمنا داشت و غدیر، آمین آن همه ثنا و دعا بود. غدیر، تداوم رسالت محمد (صلی الله علیه و آله) در ولایت علی (علیه‌السلام) است. غدیر، عید کمال دین و سالروز اتمام نعمت بر همگان است. غدیر، تنها نام یک واقعه نیست، یک تفکر است که تا پایان هستی جریان دارد.

روابط عمومی دانشگاه  پیام نور استان چهارمحال و بختیاری ، این عید سعید اکبر را به حضرت ولی عصر (عج) و عموم مسلمانان جهان، به‌ویژه خانواده بزرگ دانشگاه  پیام نور  تبریک و شادباش عرض نموده، از درگاه خداوند منان می‌خواهد که همگان را از متمسکین راستین به ولایت امیرالمومنین علی (ع) قرار دهد.