1398/4/12 چهارشنبه
کسب مدرک داوری درجه یک کشتی توسط عضو هیأت علمی دانشگاه
عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور مرکز شهرکرد موفق به کسب مدرک داوری درجه یک کشتی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری امین میرزا خانی نافچی عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه پیام نور مرکز شهرکرد پس از شرکت در کلاس های داوری فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران که توسط داوران بین المللی و المپیکی کشور صورت گرفت و بعد از طی آزمون های مختلف تئوری و عملی موفق به کسب داوری درجه یک ملی از سوی فدراسیون کشتی  شد .

دکتر علیرضا آبرود رئيس دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری در پیامی این انتخاب را تبریک  گفت

متن پیام بدین شرح است :

جناب آقای مهندس امین میرزاخانی انتخاب شایسته جنابعالی را به  عنوان  داوردرجه یک کشتی کشوری  صمیمانه تبریک و تهنیت می‌گویم ،امید است  در پرتو عنایات حضرت حق در همه عرصه‌های زندگی همواره به عنوان نیروی خدمتگزار برای تعالی جمهوری اسلامی ایران، گام‌های مستحکم و مستمری بردارید. توفیقات روزافزون جنابعالی را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر علیرضا آبرود

رئیس دانشگاه پیام نور استان