سرپرست دانشگاه پیام نور استان گفت :

دانشجویان دانشگاه پیام نور  استان چهارمحال و بختیاری در هفتمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی خوش درخشیدند.

به گزارش روابط دانشگاه پیام نور استان ، دکتر علیرضا آبرود سرپرست دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری با اعلام این خبر افزود :  دانشجویان دانشگاه پیام نور استان در هفتمین جشنواره نشریات دانشجویی موفق به کسب عنوان برتر در بخش مصاحبه و کسب رتبه سومی در بخش نمایشگاهی شدند.

وی بیان کرد : دربخش مصاحبه محبوبه بهارلو عنوان برتر و در بخش نمایشگاهی  ، غرفه دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری  عنوان سومی را از آن خود کرد.

وی با بیان اینکه نشریات دانشجویی در این جشنواره در حوزه های فرهنگی و اجتماعی ، علمی ، تخصصی و علوم انسانی با یکدیگر به رقابت پرداختند اظهار کرد : هفتمین جشنواره نشریات دانشجویی به میزبانی دانشگاه پیام نور هرمزگان در قشم با حضور 150 دانشجو در قالب 28 غرفه و 340 نشریه به کار خود پایان داد.