افتخار آفرینی انجمن های علمی دانشگاه استان در سومین جشنواره حرکت کشوری پیام نور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان ، افتخارکسب 9 مقام برتر کشوری توسط انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه پیام نور استان چهارمحال وبختیاری در سومین جشنواره کشوری حرکت دانشگاه پیام نور در سال 1395

به گزارش اداره فرهنگی اجتماعی دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری تعداد 22 استان در سومین جشنواره کشوری حرکت شرکت داشتند. در این جشنواره دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری با 14 اثر حضور داشت که با همت دانشجویان و مسؤلین محترم فرهنگی با کسب 9 مقام برتر در زمینه های مختلف(به شرح جدول ذیل) موفق به کسب مقام برتر کشور گردید.پس از استان چهارمحال و بختیاری استان های اصفهان و فارس در رده های دوم و سوم قرار گرفتند.این جشنواره هرسال دردوبخش رقابتی ونمایشگاهی برگزارمی گردد.بخش رقابتی درتیرومردادماه برگزارگردیدوبخش نمایشگاهی با تجلیل ازمنتتخبان ،مهرماه95 ازسوی سوی سازمان مرکزی برگزارخواهدشد.

ردیف

مرکز / واحد