پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری به مناسبت حلول سال نو

دکتر علیرضا آبرود رئیس دانشگاه پیام نور استان  در پیامی فرا رسیدن سال نو را به تمامی دانشگاهیان تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه پیام نور استان ، متن پیام تبریک دکترآبرود  به این شرح است:

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

حلول سال نو و فرارسیدن بهار پرطراوت نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت است. بهار، فرصتی نو برای تازه شدن و حیات و بازنگریستن بر چگونه زیستن می باشد. آغاز بهار فرصتی است برای آغاز شادابی، رویش فصل ایمان و درک شکوه جلوه خداوندی و ایجاد بینشی عمیق و بدیع از آیات الهی در جهان.

نوروز باستانی کهن ترین جشن گیتی و رشته پیوند نسل های گذشته و حال است که با آموزه های اسلامی تحکیم یافته و همواره بازگشت به زیبائی و خوبی را برای اقوام و فرهنگ های مختلف این مرز و بوم به ارمغان آورده است.

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دانشگاهیان در سالی که گذشت، صمیمانه ترین تبریکات و شادباش ها را به مناسبت سال نو و بهار طبیعت به پیشگاه استادان، کارمندان و دانشجویان دانشگاه  پیام نور استان چهارمحال و بختیاری ابراز می‌نمایم و از ایزد متعال برای همگان سالی خوش، توأم با موفقیت، بهروزی، تفاهم، وفاق، امید و پیشرفت مسئلت می نمایم.

دکتر علیرضا آبرود

رئیس دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری