تقدیر از مدال آواران دانشگاه پیام نور استان چهار محال و بختیاری

با حضور رئیس دانشگاه پیام نور استان از7 نفر از  قهرمانان پاورلفتینگ و پرس سینه دانشجویان  در دانشگاه تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی ،  در این مراسم که در ستاد دانشگاه پیام نور استان برگزار شد دکتر علیرضا آبرود رئیس دانشگاه پیام نور استان  چهارمحال و بختیاری ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی و همچنین تبریک به مناسبت  فرارسیدن سال نو اظهار کرد : دانشگاه پیام نور استان  چهارمحال و بختیاری  همواره در عرصه‌های ورزشی حضوری فعال همراه با قهرمانی داشته و در سطح کشور و بین المللی  همیشه پیشرو بوده است.

ایشان ضمن تقدیر از تلاش های مدال آوران در مسابقات ورزشی تصریح کرد : دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری ثابت کرد که همیشه حامی ورزش کاران است و با همه توان و امکانی که در اختیار دارد به توسعه ورزش دانشگاهیان کمک خواهد کرد.

در این نشست دانشجویان ورزشکار، مسائل و درخواست های خود را جهت حمایت های هر چه بیشتر مسئولین دانشگاه مطرح کردند و در پایان از قهرمانان و مدال آوران در رشته های پاور لفتینگ و پرس سینه تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است ، تيم دانشگاه پيام نور استان چهارمحال و بختياري دو مقام برتر مسابقات پاورليفتينگ و پرس سينه را در دومين دوره مسابقات قهرماني دانشجويان کشور  در بندر انزلی کسب کرد.