پیام رئیس دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری به مناسبت سالروز 9 دی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکترعلیرضا آبرود  رئیس دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری به مناسبت حماسه 9 دی پیامی  منتشر کرد .

در متن پیام دکتر آبرود آمده است :

انقلاب اسلامی ایران در طول عمر پر برکت خود، با روز های حساس مواجه بوده است که هر یک به نوبه خود در سرنوشت ملت ایران نقش بسزایی داشته است.

حماسه نهم دی ، روز بصیرت ، وحدت و یکپارچگی بین آحاد ملت مسلمان ایران است، روزی که ملت بزرگوار ایران ثابت کردند که با اطاعت از مقام عظمای ولایت می توانند تمام توطئه های بیگانگان و دشمنان ایران اسلامی را خنثی نمایند.

آری 9 دیماه به گفته رهبر فرزانه انقلاب روز تجلی قدرت خدا و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب است و این حرکت مردم اتمام حجت برای همه است.

دانشگاهیان ، دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری ، ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی پیروزی ملت مومن ولایت مدار ایران اسلامی و تقدیر و تشکر از حضور پرشور آنها، اعلام می دارد همچون سایر آحاد ملت شریف و بزرگوار ایران اسلامی با بصیرت در راستای اهداف انقلاب گام برخواهد داشت.

دکتر علیرضا آبرود

رئیس دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری